Inschrijven BHV Incompany Uw wens? Wij regelen het..

Incompany

BHV Opleiding incompany 
BHV Herhaling incompany
BHV Incompany E-Learning

Medprevent is uw ideale partner voor het organiseren van een BHV incompany cursus. Als gecertificeerd opleidingsinstituut biedt Medprevent u inhoudelijk hoogstaande cursussen aan. Onder het motto 'uw bedrijfshulpverlening: onze zorg'  bieden wij een unieke eendaagse BHV cursus aan.

Wij komen bij u op locatie en verzorgen de BHV cursus. Dit geldt zowel voor de BHV Opleiding als voor de BHV Herhaling. Door het toevoegen van branchespecifieke aandachtspunten en een lotusslachtoffer bij de herhalingscursussen, sluit de cursus naadloos aan op de aanwezige situatie binnen uw organisatie. Bij een incompany cursus wordt de cursusdatum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering.

Om onze incompany cursus zo optimaal mogelijk af te stemmen op de branchespecifieke aandachtspunten binnen uw organisatie, biedt Medprevent u de mogelijkheid tot het afsluiten van een meerjarige overeenkomst. Onderdeel van een meerjarige overeenkomst is het plannen van evaluatiemomenten over de inhoud van de cursus. Na de evaluatie zal de eventuele benodigde aanpassing in het lesmateriaal worden verwerkt.

Cursustijden: in overleg
Prijs BHV Opleiding incompany: € 1595,- excl. BTW *
Prijs BHV Herhaling incompany: € 1290,- excl. BTW *
Prijs BHV + CCV cursus: Op aanvraag (max. 8 personen per groep)*

Toeslag avonduren/zaterdag: 15%/25% van de cursusprijs
Maximaal aantal deelnemers per groep: 18

Als erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut verleend Medprevent BHV certificaten met een geldigheid van één jaar. De BHV cursus kan op verzoek ook meetellen voor de CCV (bijscholing beroepschauffeurs)

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen en certificaten, exclusief BTW. De kosten voor het examen en het lesboek zijn bij de prijs inbegrepen. Eventuele parkeerkosten van de instructeur worden doorberekend. Bij de BHV Herhaling incompany is ook de inzet van een lotusslachtoffer bij de prijs inbegrepen (bij de BHV Opleiding incompany wordt geen lotus ingezet).